PHOTO REVIEW

photo reVIEW

DATUM IN OVERLEG 

this workshop is only in Dutch 

Een fotoreview is er voor zowel de beginnende als gevorderde fotograaf.

Je bent al een tijdje aan het fotograferen en wilt graag feedback op een aantal van jouw foto's om je op het juiste spoor te zetten op jouw fotografische reis.

Of je bent een gevorderde fotograaf en er aan toe jouw werk meer onder de aandacht te brengen. Een goed gepresenteerd en zorgvuldig samengesteld portfolio is daar een waardevol en essentieel hulpmiddel bij.

In beide gevallen is een fotoreview een mooie manier om je te helpen jouw unieke kijk en benadering van jouw eigen werk te begrijpen en hoe je hierop het beste kunt voortbouwen.

Wil jij een volgende stap zetten op jouw fotografische reis? Boek dan een fotoreview!

Het enige wat je hoeft te doen is deze sessie boeken via de button onderaan deze pagina. Je ontvangt een automatisch antwoord om de betaling te bevestigen. Vervolgens neemt Annemarie rechtstreeks contact met je op om een datum af te spreken en je instructies te geven over de volgende stappen om ervoor te zorgen dat je review zo soepel mogelijk verloopt.

20170411-20170411-spain_-_costadelaluz-0243

VOOR WIE

  • voor de beginnende en gevorderde fotograaf
  • voor die fotograaf die een volgende stap wil zetten in de fotografie
20170225-moving-0005

WAT IS INBEGREPEN

  • 1 uur fotoreview
20170412-20170412-spain_-_costadelaluz-0336

ALGEMENE INFORMATIE 

  • Prijs € 79,00
  • Locatie : ONLINE 
  • Duur 1 uur
  • Aantal deelnemers 1 


PROGRAMMA

Op de afgesproken datum ontvang je de gegevens voor de online sessie. 

Gedurende 1 uur bespreken we jouw foto's en krijg je adviezen hoe je jouw stijl verder kunt uitbouwen en hoe je een evenwichtig en sterk portfolio opbouwt. 

Wat STUUR je OP?

  • Een week voor de afgesproken datum stuur je tussen de 10-15 foto's op via we-transfer naar contact@annemariehoogwoud.nl 
  • Annemarie stuurt je via de mail nadere informatie

Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering tot één week voor de workshop wordt het volledige cursusgeld terugbetaald. Bij annulering binnen één week voor de workshop is het volledige cursusgeld verschuldigd en heeft de workshop deelnemer geen recht op restitutie van het reeds betaalde bedrag. Uiteraard is het altijd mogelijk een alternatieve datum af te spreken.